Running Wild

Running Wild is in 2021 ontstaan uit mijn passie voor wilde en ongerepte natuur en staat voor avontuurlijke reizen naar unieke locaties. Mijn ervaring die ik opdeed als trailloper en uit talrijke avontuurlijke reizen wil ik via deze weg met jullie delen.

Onze trailrunreizen en weekends nemen jullie mee naar unieke, spectaculaire locaties. We staan garant voor avontuur met een leuke groep gelijkgezinden. Samen verkennen we onze bestemmingen en dompelen we ons onder in de natuur. Een combinatie van sport, reizen, ontdekken en genieten.

Wij bieden ook avontuurlijke reizen aan waarbij de natuur en actief bezig zijn centraal staat. Momentel bieden we een Snowshoe Expedition in Lapland en een duikreis naar Indonesië aan. Ons aanbod gaat in de toekomst nog uitgebreid worden.

Running Wild staat ook voor connectie met de natuur, jezelf en een gezonde levensstijl. Onze groepen zijn steeds klein zodat we de mogelijkheid hebben om elkaar te leren kennen en de rust te vinden die de natuur te bieden heeft.

We werken samen met Beyond Borders om onze reizen aan te bieden. Zij staan garant voor avontuurlijke, unieke reizen voor iedereen. Neem dus zeker ook een kijkje op hun website!

contact running wild

Ultiem trailrunavontuur in Zweeds Lapland. Trail running into the wild!

contact running wild

Ontdek de Hoge Venen in de winter. Trailen, lekker eten, relaxen en sauna!